چگونه در کار فریلنسری اعتماد کارفرما را جلب کنم؟

کار فریلنسری

آیا شما یک فریلنسر هستید و کار فریلنسری انجام می دهید؟

می‌دانید سخت‌ترین کار فریلنسری چیست؟

سخت‌ترین بخش کار فریلنسری جلب اعتماد کارفرماست.

حال چه کنیم که نظر کارفرماها را برای سپردن پروژه‌هایشان جلب کنیم؟ چگونه تعداد کارفرماهای بیشتری را متقاعد کنیم تا ما را استخدام کنند؟

با ما در این مقاله همراه باشید. در این مقاله سعی داریم راهکارهای جلب اعتماد کارفرماها را به شما یادآوری کنیم.

اقداماتی که می‌توان انجام داد برای اینکه اعتماد کارفرما را جلب کنیم:

۱-در هر سایتی که به‌عنوان فریلنسر ثبت‌نام می‌کنید در درجه اول پروفایل خود را به بهترین نحو ممکن بنویسید. سعی کنید نکات زیر را رعایت کنید:

  • از عکس باکیفیت و با پوشش رسمی برای عکس پروفایلتان استفاده کنید یا اگر نمی‌توانید عکس شخصی خودتان را قرار دهید، از لوگوی مناسبی در پروفایل خود استفاده کنید.
  • سعی کنید هویت واقعی خودتان را در نام کاربری بکار ببرید و از نام و نام خانوادگی خودتان استفاده کنید تا اعتماد کارفرمایان سریع‌تر جلب شود.
  • اصول رزومه نویسی رو یاد بگیرید و یک رزومه‌ی قوی از خودتون ارائه دهید.
  • مهارت‌ها و تخصص‌هایی را که شما را از سایرین متمایز می‌کند بنویسید.
  • نقاط قوت خود را به نحو مطلوب ارائه دهید تا کارفرماها ترغیب به کار کردن با شما شوند.
  • در مورد پروژه‌هایی که تابه‌حال کارکرده‌اید مختصری توضیح دهید.
  • خلاصه‌ای از سوابق خود به‌عنوان یک فریلنسر به ترتیب سال بنویسید.
  • نمونه کارهای برگزیده‌ی خود را انتخاب کنید و در پروفایل فریلنسری خود به نمایش بگذارید تا کارفرماها را قانع کنید.

در واقع باید بتوانید یک پروپوزال قوی از خود ارائه دهید تا بتوانید خودتان را به بهترین شکل به دیگران معرفی کنید. در این صورت کارفرماها قانع می‌شوند که شما را به‌عنوان یک فریلنسر حرفه‌ای بپذیرند و پروژه‌هایشان را به شما می‌سپارند.

۲-همیشه نهایت صداقت، راستی و انصاف را با کارفرماها داشته باشید تا سریع‌تر نظرشان جلب شود و مطمئن شوند که فریلنسری بهتر از شما برای سپردن طرح‌ها و پروژه‌هایشان پیدا نمی‌کنند.

۳-سعی کنید پروژه‌هایی را که به شما سپرده می‌شود به‌موقع و به بهترین شکل مطلوب تحویل دهید تا بقیه کارفرماها هم به شما اعتماد کنند و نظرشان جلب شود.

۴-حتماً یکی از نمونه کارهایتان که از بقیه نمونه کارها بهتر است با سایرین به اشتراک بگذارید تا هم فریلنسرهای دیگر ببینند و هم کارفرماها مهارت شما را ببینند و در همکاری با شما و سپردن پروژه‌هایشان پیش‌قدم شوند.

۵-سعی کنید همیشه سر زمانی که قول داده‌اید پروژه را تحویل دهید. مبادا وسط کار بگویید نمی‌توانم این پروژه را ادامه دهم یا وسط کار به این فکر بیفتید که هزینه‌ای که برای تحویل پروژه توافق کردید کافی نیست. این کار شما باعث می‌شود برنامه‌ریزی‌های کارفرما به هم بریزد و شما در نظر او یک فریلنسر بی‌نظم جلوه کنید و دیگر به شما پروژه‌ای نمی‌دهند.

۶-سعی کنید در سایت‌ها و وب‌سایت‌های مختلفی به‌عنوان فریلنسر ثبت‌نام و فعالیت کنید و رزومه کاری خود را خوب نشان دهید تا افراد بیشتری شما را بشناسند و نمونه کارها و تخصص‌های شما را ببینند.

۷-هیچ‌گاه به خاطر اینکه سریع‌تر پروژه بگیرید، هزینه پایین برای پروژه‌ها ندهید، این کار باعث می‌شود که ارزش کار فریلنسری خود را پایین بیاورید. همیشه قبل از شروع کار، پروژه رو در نظر بگیرید و زمان لازم برای انجام آن را بررسی کنید تا هزینه لازم را برآورد کنید. هزینه‌ای را پیشنهاد دهید که هم به‌صرفه باشد و هم کارفرما از تحویل پروژه به شما راضی باشد.

۸-اگر عضو انجمن‌ها یا گروه‌هایی هستید می‌توانید در قسمت بیوگرافی خود را یک فریلنسر معرفی کنید و مهارت‌های خود را در پروفایل خود در معرض نمایش بگذارید تا افراد بیشتری با شما آشنا شوند.

۹-حساب کاربری و اکانت خود را ارتقاء دهید تا کارفرماها بفهمند که شما به کار فریلنسری به‌عنوان یک شغل جدی نگاه می‌کنید.

۱۰- برای انجام پروژه‌ها برنامه‌ریزی دقیق داشته باشید تا بتوانید یک پروژه عالی و سر موعد مقرر تحویل دهید. به این صورت کارفرماها برای کار کردن با یک فریلنسر مانند شما علاقه نشان می‌دهند و اعتمادشان جلب می‌شود.

اگر کارفرماها میزان تخصص و مهارت شما را به‌عنوان یک فریلنسر بدانند بهتر می‌توانند به شما اعتماد کنند، به این منظور می‌توانید مهارت‌های خود را با یک سری تست‌ها که تست مهارتی گفته می‌شود تائید کنید.

جل رضایت کارفرما در کار فریلنسری

تست‌های مهارتی یا گواهینامه مهارت چیست؟

شما به‌عنوان یک فریلنسر می‌توانید برای اینکه اعتماد کارفرماها را بیشتر جلب کنید، از یک سری تست‌ها تحت عنوان تست مهارتی استفاده کنید.

  • تست‌های مهارتی در واقع نوعی مدرک برای تائید مهارت‌های شماست. کارفرما را قانع می‌کند که میزان تخصص شما در چه حدی است.
  • هر تستی که کامل می‌کنید یک نمره قبولی به شما داده می‌شود که در قسمت گواهینامه‌ها قابل‌نمایش است.
  • هر بار که تستی را تکمیل می‌کنید نشانی دریافت می‌کنید که این نشان به‌عنوان یک مدرک از میزان مهارت‌های شما به مشتری نشان داده می‌شود؛ و هرچه تعداد این نشان‌ها بیشتر شود، کارفرماها بیشتر ترغیب می‌شوند که با شما به‌عنوان فریلنسر قرارداد همکاری ببندند.

سخن آخر

کار فریلنسری کار جذاب و پردرآمدی می‌تواند باشد، به‌شرط اینکه بتوانید نظر و اعتماد کارفرماها را با رعایت یک سری اصول و نکات جلب کنید. وقتی یک پروژه را خیلی خوب و به‌موقع تحویل دهید باعث می‌شود که کارفرماها به بقیه‌ی کارفرماها نیز تبلیغ کار شما را بکنند و آن‌ها نیز زودتر به شما اعتماد می‌کنند و از بین میلیون‌ها فریلنسر شما را به‌عنوان استخدام انتخاب می‌کنند.

در پایان پیشنهاد می‌کنیم برای اینکه بامهارت متقاعدسازی بیشتر آشنا شوید مقاله‌ی مقاله قبلی ما با عنوان فریلنسر و مهارت متقاعدسازی” را مطالعه کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

رایگان ثبت نام کنید!

به سادگی در حصین‌یار ثبت نام کنید و از همین امروز با برون سپاری کردن پروژه های خودتان در هزینه ها صرفه جویی کنید. حصین‌یار ضمانت امنیت پروژه دارد و کلیه فرآیند ها به صورت امن و توسط افراد تایید شده انجام می شوند.